Φωτια Κερατεα / Fwtia Sthn Keratea Lykavitos Gr : Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Φωτια Κερατεα / Fwtia Sthn Keratea Lykavitos Gr : Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.για φωτιά στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.για φωτιά στην κερατέα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει δασική έκταση και βρίσκεται μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν.

Xdjpmydk5 Nuqm
Xdjpmydk5 Nuqm from www.ethnos.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης σε δασική έκταση στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Σε επικοινωνία του avgi.gr με την πυροσβεστική πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εισήγηση σε η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η πυροσβεστική σε συνεργασία με την η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Fwtia Twra Sthn Keratea City View
Fwtia Twra Sthn Keratea City View from cityview.com.gr
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στη θέση ρουμουντί. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης σε δασική έκταση στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα.

Φωτιά είναι σε εξέλιξη στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη.

Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστική η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στο δήμο λαυρίου. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης σε δασική έκταση στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Συναγερμός έχει σημάνει για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στη θέση ρουμουντί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει δασική έκταση και βρίσκεται μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα κάτοικοι περίπου 15 σπιτιών που είναι διάσπαρτα στην κορυφή του λόφου πάνω από τον οικισμό, ύστερα από εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων και τη φροντίδα του δήμου, καθώς στον τόπο της φωτιά είναι από την. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο σημείο. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

Fwtia Kaiei Xamhlh Blasthsh Konta Se Spitia Sthn Keratea Ekkenw8hke Oikismos Ta Nea
Fwtia Kaiei Xamhlh Blasthsh Konta Se Spitia Sthn Keratea Ekkenw8hke Oikismos Ta Nea from www.tanea.gr
Η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Τελευταια ενημερωση 13:02 υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστική η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Συναγερμός έχει σημάνει για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Η φωτιά ξέσπασε το πρωί εντός των ορίων οικισμού, ο οποίος εκκενώθηκε προληπτικά, ενώ λίγο μετά τις 12:30 δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης σε δασική έκταση στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα.

Posting Komentar

0 Komentar